Retourneren en annuleren

 

Maak een keuze uit de volgende onderwerpen:

 

Voorwaarden voor retourneren 


Kan ik iets retourneren?

Ja dat kan, binnen 14 dagen. Stuur hiervoor eerst een e-mail naar onze klantenservice via het contactformulier.

Vermeld het ordernummer voor een snelle afwikkeling. Geef in het bericht aan wat je gaat retourneren. Wij mailen je dan de retourprocedure. Vanaf de schriftelijke melding heb je 14 dagen om het product retour te sturen.
Verzending van de retour is altijd voor risico van de verzender; verpak daarom je verzending zeer goed om beschadigingen te voorkomen!

Ik heb een foutieve of beschadigde bestelling ontvangen?

Voordat jouw bestelling geleverd wordt, controleert PrimaOuders of alle bestelde artikelen aanwezig en onbeschadigd zijn. Ondanks deze zorgvuldige controle kan het zijn dat je je bestelling niet op de juiste manier ontvangen hebt. Neem in dit geval binnen 24 uur contact met ons op. Stuur een e-mail naarnaar onze klantenservice via het contactformulier met vermelding van het ordernummer en de omschrijving van het defect en/of de foutieve levering. De retourprocedure wordt na ontvangst per e-mail toegestuurd.

Wij zullen je vragen om de artikelen aan ons terug te sturen. Na ontvangst van de goederen zullen wij zo spoedig mogelijk de nieuwe materialen toesturen.

Wanneer ontvang ik mijn geld na retournering?

Je ontvangt je geld binnen 10 werkdagen na de verwerking van je retour. Wanneer je de complete bestelling retourneert ontvang je ook de verzendkosten van de heenzending retour.


Terug naar boven

 

 

Hoe retourneer je? 

 

Hoe retourneer ik?

Binnen de retourperiode (14 dagen) kun je het product, indien redelijkerwijs, retourneren. Wanneer je artikelen wilt retourneren, kun je eenvoudig een e-mail sturen naar onze klantenservice via het contactformulier. Vermeld je ordernummer voor een snelle afwikkeling. Geef in je bericht aan wat je wenst te retourneren. Wij mailen je dan de retourprocedure. Je hebt na aanmelding van de retourzending 14 dagen om het product te retourneren.

Verzending is altijd voor risico van de verzender; verpak daarom je verzending zeer goed om beschadigingen te voorkomen!

 
Terug naar boven

 

 

Ruilen 

 

Kan ik een artikel ruilen?

Nee, je kunt een artikel binnen 14 dagen retourneren. Zie hiervoor de procedure Hoe retourneer ik?. Binnen 10 werkdagen na verwerking van je retour ontvang je je geld terug. Je kunt gewoon een nieuwe bestelling plaatsen.


Terug naar boven

 

 

Annuleren 

 

Kan ik een bestelling annuleren?

Nee, je kunt een artikel binnen 14 dagen retourneren. Zie hiervoor de procedure Hoe retourneer ik?. Binnen 10 werkdagen na verwerking van je retour ontvang je je geld terug.

 
Terug naar boven

 

 

Deze artikelen kunnen niet worden geruild of geretourneerd 

 

Kan ik alle artikelen ruilen of retourneren?

Geopende software en DVD’s kunnen helaas niet meer worden geruild. Hetzelfde geldt voor de door de klant beschadigde of gebruikte artikelen en niet complete materialen.

 
Terug naar boven

Deze webshop maakt gebruik van cookies voor het bijhouden van webstatistieken. Bekijk ons cookiebeleid.