Over Ons

 

PrimaOuders.nl

 

Alle educatieve producten voor thuis - Want elk kind leert anders.

 

PrimaOuders.nl is een webshop met alle educatieve producten voor thuis. PrimaOuders helpt ouders om de juiste keuzes te maken voor de specifieke leeruitdagingen van kinderen van 0 tot 12 jaar.

 

Of een kind nu een leerachterstand heeft of juist wat extra uitdaging kan gebruiken, uit onderzoek blijkt dat het gebruik van educatieve producten thuis, een enorm positieve invloed heeft op de leerresultaten in de klas.

 

Daarom worden onze producten ook aanbevolen en gewaardeerd door leerkrachten uit het onderwijs zelf. Zij weten natuurlijk als geen ander welke producten een goede aanvulling zijn op wat er in de klas wordt behandeld.

 

Naast de webshop PrimaOuders.nl is er het magazine PrimaOuders met artikelen en kennisdossiers. Wil je op de hoogte blijven van nieuws en aanbiedingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

 

Heb je ervaring met een bepaald product? Laat het ons weten. Deel je ervaring via het tabblad Vragen en reviews dat je vindt op de productpagina's. We zijn benieuwd naar je mening!

 

 

 

PrimaOuders is onderdeel van EDG

 

EDG is in 1992 opgericht om knelpunten in de informatievoorziening in het onderwijs op te lossen. Via diverse samenwerkingsverbanden is veel kennis opgebouwd en is een eigen distributiesysteem ontwikkeld.

 

Inmiddels is EDG op basisscholen, kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang, voortgezet onderwijs en beroepsonderwijs te vinden. Niet alleen met magazines en lespakketten, ook door middel van evenementen, websites, webshops en overige producten en diensten.

Deze webshop maakt gebruik van cookies voor het bijhouden van webstatistieken. Bekijk ons cookiebeleid.