Assortiment en productinformatie

 

Maak een keuze uit de volgende onderwerpen:

 

 

Beoordeling producten 

 

Door wie worden de producten beoordeeld?

PrimaOuders.nl streeft er naar om zoveel mogelijk producten te laten testen en recenseren door professionals uit het onderwijsveld. Bij veel producten is inmiddels een review van een van die professionals geplaatst. Deze is te herkennen aan een speciaal logo.

Kan ik de producten ook beoordelen?

Bij elk product kan je je eigen beoordeling (review) schrijven. Zo help je andere een betere keuze te maken. Ga hiervoor naar het product van je keuze en klik op het tabblad Vragen en reviews. Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven.

 

Terug naar boven

 

 

Product keuzes
 

Op welke manier kan ik een product zoeken?

Je kunt een product als volgt zoeken;

- Je kiest de lesgroep van het kind
   Groep 0 zijn kinderen tot groep 1 (kinderdagverblijf/peuterspeelzaal/pré-school)
   Groep 1 t/m 8 zijn kinderen op het basisonderwijs
- Daarna zoek je op vak (bijvoorbeeld Nederlands) of op thema (bijvoorbeeld Toetsen)

De zoekresultaten die hierop verschijnen kun je vervolgens verfijnen. Ieder vak en ieder thema is onderverdeeld in zogenaamde subcategorieën en subthema's. Zo kun je snel de producten vinden waar je naar op zoek bent.

Daarnaast kun je nog een voorkeuren aangeven voor wat betreft de prijscategorie, de verschijningsvorm van een product en de doelgroep (we delen onze producten in onder 'voor ouder en kind samen', 'voor kind' en 'voor ouders'). Tenslotte kun je je keuze ook nog verfijnen op 'bijspijkeren' of 'uitdagen'.

Ik heb een inhoudelijke vraag over een product?

De klantservice helpt je graag verder. Wij hebben experts beschikbaar die je inhoudelijke vraag over onze producten kunnen beantwoorden. Neem contact op met de klantenservice

 

Terug naar boven

 

 

Product niet gevonden 


Zoek je een product dat niet in ons assortiment zit, maar waarvan je wel verwacht dat wij dit wel kunnen leveren?

Je kunt ten alle tijde een suggestie voor een product aan ons sturen. Hiervoor kun je het beste ons contactformulier gebruiken. Je ontvangt op werkdagen binnen 24 uur een reactie in je mailbox.

 

Terug naar boven

 

 

Nieuwsbrief en aanbiedingen 

 

Word je graag op de hoogte gehouden van onze aanbiedingen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Als je je wilt afmelden voor onze nieuwsbrief is dit altijd mogelijk. Onderaan in de nieuwsbrief vind je een 'uitschrijven voor deze nieuwsbrief' link of je kunt je uitschrijven op de website via Mijn Account .

 

Terug naar boven

Deze webshop maakt gebruik van cookies voor het bijhouden van webstatistieken. Bekijk ons cookiebeleid.